y

Tabbert Senara

Uw droomcaravan voor een onvergetelijke vakantie!

Stap in de wereld van de Tabbert Senara en ervaar pure luxe en comfort, verpakt in een stijlvol design. Deze nieuwe generatie caravans combineert innovatie met een modern interieur en een opvallend exterieur. De Senara is niet zomaar een caravan, maar een nieuwe definitie van luxe kamperen voor de veeleisende reiziger.

Ontworpen om u een heerlijk vakantiegevoel te geven, biedt de Senara alles wat u nodig heeft, waar uw reis ook naartoe gaat. Of u nu kiest voor het gemak van de compacte 400 QD, de royale leefruimte van de 490 TD, of de ruime enkele bedden in de 460 E en 550 E: de Senara heeft voor elke kampeerder de perfecte indeling.

Ultiem comfort en slimme technologie

Elke indeling van de Senara is voorzien van hoogwaardige materialen en slimme opbergoplossingen. Dankzij het innovatieve lichtconcept, dat speelt met indirecte verlichting en LED-accenten, voelt het interieur altijd ruim en sfeervol aan. De ruime zithoeken nodigen uit om heerlijk te ontspannen na een lange dag vol ontdekkingen. De comfortabele bedden bieden extra slaapcomfort, zodat u ’s ochtends fris en uitgerust kunt genieten van een nieuwe vakantiedag.

De keuken van de Senara is een waar kookparadijs, voorzien van alle gemakken om uw favoriete maaltijden te bereiden: van een uitgebreid ontbijt tot een gezellige avondmaaltijd. Het interieur van de Senara straalt moderniteit uit met zijn elegante kastdeuren en slimme indelingsmogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een compacte indeling voor twee personen of liever extra ruimte heeft voor het hele gezin, de Senara maakt van iedere kampeervakantie een luxe ervaring.

Vind de perfecte indeling voor uw vakantiebehoeften

Elke indeling van de Tabbert Senara biedt unieke voordelen en aanpassingen om uw optimaal te genieten tijdens uw vakantie:

  • Senara 550 E: Voor wie luxe en ruimte zoekt. Met enkele bedden achterin en een ruime rondzit aan de voorzijde is dit model perfect voor wie comfort en flexibiliteit wil combineren.
  • Senara 490 TD: Compact maar royaal. Deze indeling biedt een centraal tweepersoonsbed en een praktische zitgroep, ideaal voor koppels die graag genieten van een comfortabele vakantie.
  • Senara 400 QD: De compacte keuze zonder concessies. De 400 QD heeft een ruim tweepersoonsbed aan de voorzijde en een praktische zitgroep aan de achterkant. Perfect voor kampeerders die op zoek zijn naar een kleinere caravan met een optimale ruimteindeling.
  • Senara 460 E: Deze indeling biedt enkele bedden met een ruime zitgroep, ideaal voor wie graag het gemak van gescheiden slaapplaatsen De caravan voelt dankzij het slimme ontwerp ruim aan en is geschikt voor zowel korte als lange vakanties.

550 E

Tabbert, Tabbert Senara, Senara, Tabbert Senara 550 E, Tabbert caravan, Luxe caravan

490 TD

Tabbert, Tabbert Senara, Senara, Tabbert Senara 490 TD, Tabbert caravan, Luxe caravan

400 QD

460 E

Tabbert, Tabbert Senara, Senara, Tabbert Senara 460 E, Tabbert caravan, Luxe caravan

Bezoek onze showroom en ontdek uw ideale Tabbert Senara

Kom langs in onze showroom en ontdek welke indeling het beste bij uw vakantiewensen past. Wij hebben de 550 E, 490 TD, 400 QD en 460 E op voorraad, zodat u de verschillen zelf kunt ervaren. Laat u verrassen door de luxe afwerking, de praktische indelingen en de premium materialen. Bel ons op 088-3038100 of mail naar info@mobiledrome.nl voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging. Begin uw volgende vakantie in de perfecte Tabbert Senara!

Klik hier voor ons actuele aanbod Tabbert caravans.